Coronablog Mirjam Bierings | Dag 4

Coronablog Mirjam Bierings | Dag 4

Van 8 tot en met 12 juni verzorgt Mirjam Bierings, het gezicht achter Mirjam Horse Products, een blog voor Equnews. Wil jij een kijkje nemen in Mirjams leven? Lees dan hier coronablog dag 4!

De week loopt alweer bijna op zijn einde. Nu ik met mijn voet omhoog zit, tel ik de weken af; nog 9 weken te gaan.

 

Forever SFN

Gisteravond kreeg ik een filmpje van Jeroen Dubbeldam, hij was met Ffw88 (nu Forever SFN) gaan trainen in Lichtenvoorde. Jeroen gaf aan dat hij erg tevreden was en het zag er inderdaad goed uit, dat maakt mijn dag weer goed. Voor mij zal het altijd Ffw88 blijven, ook al is zijn naam nu veranderd in Forever SFN. Dat vind ik trouwens wel een hele mooie naam. Hopelijk gaan we nog mooie dingen van deze combinatie zien, Ffw88 is nog voor 25% in mijn eigendom en voor 75% van het SFN.

 

Hoe Heet Ie

Rob Heijligers belde op dat hij vanavond met mijn vierjarige en vijfjarige gaat oefenspringen bij Manege Heijligers in Asten. Ik ben van plan om op krukken even te gaan kijken, dit zijn een van de eerste parcoursen voor deze paarden. Daarnaast belde Renske Kroeze; het gaat goed met Hoe Heet Ie, die ze op stal De Sjiem noemt. Renske is volop aan het trainen en gaat deelnemen aan de internationale eventingwedstrijd in Strzegom van 16 tot 19 juli. Ze vroeg of Hoe Heet Ie ook mee mocht. Als Renske denkt dat hij er klaar voor is, dan mag dat zeker. Weer iets om naar uit te kijken.

 

Nieuwtje

Binnen ons bedrijf Mirjam Horse Products hebben we ook nog een nieuwtje. Enige tijd geleden vroeg Milou van Engeland of ze mee mag groeien in mijn bedrijf. Milou is een jonge meid, ze rijdt zelf dressuur en heeft een goede opleiding achter de rug. We komen uit hetzelfde dorp, en toen ik er een nachtje over geslapen had, bedacht ik me dat dit wel kan passen.

 

Milou

Ik heb Milou gevraagd om zich even aan jullie voor te stellen: “Ik ben 23 jaar oud, kom uit Westerhoven en ben op het moment de opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch aan het afronden. Mijn ouders hebben paarden en mijn vader is tevens hoefsmid, dus de paardensport zit in mijn bloed. Het was al snel duidelijk dat ik iets in deze sector wilde gaan doen, en dat ‘iets’ begint ook steeds meer vorm te krijgen. Ik heb van jongs af aan dressuur gereden, een paar op een springstal gewerkt en ben sinds vorig jaar ook actief in de eventingsport. Daarnaast ben ik journaliste en schrijf ik voor verschillende opdrachtgevers, waaronder het KWPN. Ik vind het bedrijf van Mirjam ontzettend interessant en we gaan de komende tijd hard aan de slag om alle ideeën die we hebben, ook daadwerkelijk uit te voeren.”

 

Essential Sale

Een van de eerste dingen die Milou heeft uitgewerkt is deze nieuwe website van Mirjam Horse Products. Deze webshop is vollediger en gebruiksvriendelijker dan de oude webshop, bijna alle producten die we kunnen leveren staan erop. Deze week hebben we een interessante Essential Sale met kortingen tot 40% op enkele bestsellers van Foran Equine.

Morgen is alweer de laatste dag, fijne avond en tot morgen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.