Verzenden & retourneren

Verzending

De bestellingen bij Mirjam Horse Products worden verzonden met DPD en binnen vier werkdagen thuisbezorgd indien de bestelde producten voorradig zijn. Moeten de producten nabesteld worden, komt de levertijd op 10 werkdagen. Het is op afspraak mogelijk de producten kosteloos af te halen in Westerhoven, neem daarvoor contact op met de klantenservice.

Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen onze verzendkosten €5,-. Buiten Nederland moeten we een verzendtarief van €8,- rekenen. Bestel je boven de €150, dan worden de producten gratis geleverd in Nederland. Bestellingen boven de €200 worden ook in het buitenland kosteloos geleverd.

Spoedbestellingen

Heb je haast bij je bestelling? Neem voor spoedbestellingen telefonisch contact op. De producten van Foran Equine die bij ons niet voorradig zijn, kunnen met een spoedbestelling binnen vier werkdagen bezorgd worden.

Het pakket is niet ontvangen

Wanneer de eerste bezorgpoging mislukt, bezorgt DPD je pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen. Heb je na de uiterste bezorgdatum nog geen pakket en geen niet-thuis-bericht ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we het voor je uit kunnen zoeken.

Het product is beschadigd

Heb je een product ontvangen maar is het volgens jou beschadigd? Ook dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dan helpen we je graag verder.

Ik heb een nieuw adres

Je kunt bij ons eenvoudig je adres wijzigen op je account-dashboard. Log rechts bovenaan de pagina in met je e-mailadres en wachtwoord, dan kun je zowel je factuur- als het afleveradres wijzigen.

Ik wil het product retourneren

Heb je niet het juiste product besteld? Dat kan gebeuren. Neem contact met ons op om je product te retourneren. Houd er rekening mee dat geopende producten niet kunnen worden geretourneerd.