Over ons

Mirjam Horse Products is opgericht door Mirjam Bierings, van huis uit amazone en al jarenlang actief in de hippische voedingssector. Wat begonnen is als de passie voor de paardensport en de liefde voor het paard, is inmiddels uitgegroeid tot haar eigen bedrijf. Voor Mirjam is het ontzettend belangrijk dat haar paarden, maar ook de paarden van haar klanten, zich fit en gezond voelen. Het uiterste uit ieder paard halen, is de ambitie die aan de basis staat van Mirjams bedrijf.

De afgelopen jaren ondersteunde Mirjam al meerdere ruiters en paarden in de weg naar de absolute topsport. Een van de succespaarden die Mirjam jarenlang met haar supplementen begeleidde was haar eigen FFW88. Onder Rob Heijligers schreef deze ruin talloze nationale en internationale overwinningen op zijn naam. Inmiddels zet hij in eigendom van het Springpaardenfonds Nederland zijn carrière voort met de naam Forever SFN. Mirjam streeft ernaar dat niet alleen haar eigen paarden, maar ook de paarden van klanten zich topfit voelen. Met haar jarenlange ervaring en deskundige advies kan ze ook jouw paarden van de beste supplementen voorzien!

Deze website wordt ondersteund door Milou van Engeland, die sinds dit jaar aan de slag is als Mirjams 'rechterhand'. Milou is afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in de richting Commerciële Economie en is daarnaast actief als dressuur- en eventingamazone. Voor alle informatie omtrent de website en het bestellen van producten kun je bij Milou terecht.