Horse Master Equisorbi

€29,75
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Equisorbi is een supplement dat de eigenschappen van sorbitol en planten combineert, waaronder boldo en artisjok, bekend om hun drainerende en beschermende eigenschappen. Equisorbi wordt met name aanbevolen voor paarden die een vaccinatie-, ontwormings- of antibioticakuur hebben gekregen.

De lever is een vitaal orgaan en voert 3 hoofdacties uit:

  • Energieproductie en opslag: De levercellen (hepatocyten) hebben het vermogen om door de darm geabsorbeerde voedingsstoffen om te zetten in energie. Deze energie wordt ofwel onmiddellijk naar de organen gestuurd, ofwel opgeslagen en vrijgegeven zodra de organen een behoefte vertonen. De lever is de regulator van het bloedglucose- en koolhydraatmetabolisme.
  • Productie van de gal: Aangezien het paard geen galblaas heeft, wordt de door de lever geproduceerde gal permanent afgevoerd om de rol van vetafbraak, afvalverwijdering en galzoutafscheiding te verzekeren.
  • Ontgifting: vreemde moleculen die worden geabsorbeerd door het organisme (inclusief medicijnen) worden getransformeerd of vernietigd door de lever.

Door het voer mengen of direct in de mond geven, 3 dagen na ontworming, antibioticakuur, etc.

  • Onderhoud: 30 ml per dag gedurende 20 dagen
  • 50 ml per dag gedurende 6 dagen voor paarden
  • 20 tot 40 ml voor veulens of pony's (afhankelijk van hun gewicht) gedurende 6 dagen

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen