Horse Master EquiFlora

€28,00
Beschikbaarheid: In backorder

Horse Master EquiFlora is een uniek voedingssupplement dat een prebiotische en een probiotische werking combineert.

Een disbalans van de microflora kan de gezondheid en prestaties van paarden in gevaar brengen. Factoren die deze disbalans veroorzaken zijn divers: plotselinge veranderingen in dieet of omgeving, stress, spenen, gebrek aan vezels, overmaat aan fermenteerbare koolhydraten (zetmeel). Deze problemen veroorzaken, ongeacht hun oorsprong, een afname van de bacteriën die ruwe celstof afbreken, een productie en een ophoping van melkzuur met risico op melkzuurvergiftiging.

Horse Master EquiFlora combineert twee functies:

  • een prebiotische werking die de ontwikkeling van de gunstige darmflora in stand houdt, met als gevolg een versterking van de immuunafweer in de darmen en het algemene immuunsysteem van het paard.
  • een probiotische werking die helpt bij het reguleren van de zuurgraad en de vertering. 

Bijgevoegde maatschepje bevat 25 g.

  • Veulen: 5 g per dag
  • Jaarling: 10 g per dag
  • Fokmerrie: 40 tot 50 g per dag
  • Onderhoud van volwassen paarden: 20 tot 25 g per dag
  • Sportpaarden, paarden blootgesteld aan stress of paarden met spijsverteringsproblemen: 40 tot 50 g per dag

Voer EquiFlora gedurende 3 tot 4 weken om de spijsvertering te bevorderen.
Om de voedselwaardering te verhogen: continu verdelen.

Pot van 500 gram.

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

 

| Karin Coppens

Mijn paard heeft snel last dat hij opgeblazen staat. Dit bij (veel/vers) weidegang of overgang naar eiwitrijk hooi. Daarbij heeft hij ook aanleg om snel dik te worden. Het worden geen koliek verschijnselen maar hij heeft wel echt last met rijden. Op advies van Mirjam de Equiflora als kur gegeven. Product is makkelijk te doseren, het ruikt zeer aangenaam en daarom ook geen probleem om het door de granen te voeren. Ik hoef zijn voer ook niet nat te maken oid, hij eet het direct! Na 1,5 week begon in verschil te merken, als in minder draaien met de staart, minder gas en makkelijker door zijn lijf bewegen. Ik heb de kur volledig afgemaakt (4 weken) en heb nu weer een happy paard, die veel beter gebruik kan maken van zijn lichaam en er ook echt strakker uit ziet! Blij mee!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen