Horse Master Tendileg Gel

€36,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Tendileg Gel is een massagegel voor spieren, pezen en gewrichten. De natuurlijke formule is gebaseerd op organisch silicium, hyaluronzuur, fucus (zeealgen) en essentiële oliën (rozemarijn, laurier edel, arnica, kruidnagel, eucalyptus) die bedoeld zijn om tijdelijke pijn van de pezen, gewrichten en spieren, veroorzaakt door intensief werk (stijfheid, krampen, peesontsteking) te ontspannen en te verzachten. Tendileg Gel kan zowel voor als na de inspanning gebruikt worden.

Spier-, pees- en gewrichtsmassages voor en na de inspanning optimaliseren de voorbereiding op de fysieke inspanning en/of de snelheid van het herstel. Een tonische massage zal rechtstreeks inwerken op de bloedsomloop, terwijl een langzame en diepe massage de musculo-tendineuze restspanningen zal verminderen.

Breng de Tendileg Gel voor en na de inspanning aan op pezen, gewrichten of spieren door middel van een lichte massage die de haarrichting volgt. Voor de pezen kan de gel worden aangebracht onder watten en stalbandages om de duur van de gel te verlengen. Herhaal dit to 3 keer per dag.

Fles van 500 ml.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen