Horse Master Omega 3.6.9

€34,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Omega 3.6.9 is een bron van essentiële vetzuren, de soja-olie (belangrijke bron van omega 6), koolzaadolie (bron van omega 9) en lijnzaadolie (belangrijke bron van omega 3) zijn samengebracht in een ideale verhouding. De formule Omega 3.6.9 biedt ook een belangrijke antioxidant, vitamine E, complementair aan de toevoeging van oliën aan de voeding.

Plantaardige oliën hebben de volgende werking voor paarden:

  • Ze zijn een energiebron: de toevoeging van olie maakt het mogelijk om de energiedichtheid van een rantsoen te verhogen zonder het voervolume te vergroten. 1 liter plantaardige olie = 3 kg gerst in energiewaarden.
  • Ze zijn betrokken bij het spiermetabolisme: het gebruik van lipiden (oliën) in het rantsoen bespaart glycogeenvoorraden (energiebron in de spier) en vertraagt ​​daarom het ontstaan ​​van vermoeidheid tijdens een inspanning.
  • Dit zijn bronnen van omega 3 en 6: Omega 3 en 6 zijn "essentiële vetzuren", dat wil zeggen dat ze niet door het lichaam worden aangemaakt.

Advies: niet meer dan 5-7% olie in het rantsoen voor renpaarden en 8-12% voor endurancepaarden. Overschrijd nooit 500 ml/dag olie per paard.

Meng Omega 3.6.9 met het dagelijkse voer:

  • Paard: 50 tot 70 ml per dag.
  • Veulen / pony: 25 ml per dag.

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen