Horse Master Liver Light

€34,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Liver Light is een oplossing die talrijke plantenextracten combineert die geselecteerd zijn voor hun ontgiftende eigenschappen, wat een positieve bijdrage levert aan de leverfuncties.

De lever speelt een sleutelrol in de ontgiftingsprocessen van het lichaam. Het verwijdert schadelijke stoffen (waaronder giftige stoffen) uit het bloed en breekt deze vervolgens af of zet ze om in minder gevaarlijke bestanddelen. Het metaboliseert de meeste opgenomen hormonen en medicijnen in min of meer actieve producten. De lever synthetiseert en scheidt gal af om vetoplosbare toxines en cholesterol te verwijderen. Wanneer de leverontgiftingssystemen worden overweldigd, stapelen de toxines zich op in het lichaam en zijn ze in staat om vele fysiologische processen te beschadigen, waaronder de immuunfunctie. Het is daarom bijzonder belangrijk om de lever te beschermen en de werking ervan te stimuleren.

Meng 20 ml Liver Light per dag met de voeding of geef direct in de mond. Doe dit een week per maand en herhaal iedere maand.

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

Fles van 1 liter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen