Mirjam Horse Products Vitamine C

€49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Mirjam Horse Products Vitamine C is een aanvullend diervoeder voor paarden. Deze 100% natuurlijke vitamine C is efficient in stresssituaties, snelle groei of herstel na ziekte.

Vitamine C is een belangrijke antioxidant, antioxidanten beschermen het lichaam van het paard tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die schade kunnen veroorzaken aan de lichaamscellen van het paard. Vitamine C ondersteunt daarmee het afweersysteem van het paard. Daarnaast is het onmisbaar bij de aanmaak van bindweefsel en kraakbeen, het verbetert de opname van calcium en magnesium. Het voeren van vitamine C kan van toegevoegde waarde zijn in stresssituaties, in een periode na ziekte of aan paarden die een grote inspanning moeten leveren, zoals snelle groei. 

Mirjam Horse Products Vitamine C is een zeer geconcentreerd en puur supplement. Dit supplement bevat 100% vitamine C zonder opvulmiddelen, geur- en smaakstoffen. Dit supplement is vrij van suikers en vetten. De kwaliteit van dit supplement is zeer hoog, het is vegan en geschikt voor humane consumptie.

Dosering: 10 gram (een eetlepel) per paard per dag 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen