Farnam Laser Sheen Detangler

€34,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Farnam Laser Sheen Detangler is een anti-klitgel die klitten uit het haar haalt en het volume van de manen en staart vergroot. 

Laser Sheen Detangler's speciaal geformuleerde siliconen verwijderen gemakkelijk klitten. Dit product verhoogt de doorkambaarheid en verhoogt het volume voor dikke, volle manen en staart. Het herstelt het vochtgehalte om statisch haar te voorkomen en het versterkt het haar, voorkomt gespleten haarpunten. Laser Sheen is pH-gebalanceerd om de pH-waarde van de huid van het paard terug te brengen naar zijn normale, gezonde gehalte. De PABA-zonnebrand in dit product helpt het haar te beschermen tegen verkleuring. Dit product is sneldrogend, niet vettig en plakt niet aan stof of vuil, het geeft een mooie glans!

Breng wat Laser Sheen Detangler aan op je handen en masseer dit zachtjes in de natte of droge manen en staart. Kam de haren uit en blijf kleine hoeveelheden aanbrengen tot de manen en staart er dik, glad en glanzend uitzien. Je kunt dit product ook als concentraat gebruiken; meng 1 tot 2 theelepels in een emmer met water. Doe de staart in de emmer en ga zachtjes met je handen door de staart, houd de staart 30-60 seconden ondergedompeld. Laat aan de lucht drogen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen