Horse Master Equisport Senior

€42,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Equisport Senior maakt het mogelijk om de vitaliteit van het oude paard te optimaliseren en de effecten van veroudering te voorkomen. De smakelijke formule is zeer compleet met:

  • Een hoog gehalte essentiële vetzuren
  • Harpagophytum, wilgenschors en moerasspirea, planten waarvan bekend is dat ze het bewegingscomfort verbeteren
  • Spirulina, bekend om zijn vele voedingskwaliteiten: zeer rijk aan plantaardige eiwitten, aminozuren waaronder 8 essentiële vitamines (A, groep B, D, E en K), bron van antioxidanten, mineralen, sporenelementen en pigmenten (antioxidant), polysacchariden (koolhydraten die gemakkelijk worden opgenomen zonder een piek van insuline die normaal gesproken gepaard gaat met de opname van koolhydraten). Chlorofyl (power detox), fycocyanine (stimuleert immuunsysteem, carotenoïden)
  • Gist, een bron van Mannan Oligosaccharides (MOS) die de groei van de nuttige darmbacteriën bevorderen. MOS staan ​​bekend om hun gunstige effect op het immuunsysteem en op de verteerbaarheid.

Met de leeftijd wordt vaak een verlies van lichaamsconditie waargenomen: verminderd lichaamsvet, verlies van spiermassa en moeilijker bewegen. Sommige oudere paarden krijgen daarnaast last van spijsverteringsproblemen. De productie van voedingsstoffen of het absorptievermogen kan worden verminderd en is onvoldoende om aan alle eisen te voldoen.

Dopingcontrole: Het is noodzakelijk om het voeren van Equisport Senior op te schorten voor een officiële wedstrijd om de regels te respecteren. De vereniging van dierenartsen raadt aan om de toediening 48 uur voor het evenement stop te zetten. Aarzel niet om contact op te nemen met uw dierenarts.

25 g maatschepje meegeleverd.

  • Geef 30 g per dag gedurende 30 dagen.
  • Niet geschikt voor wedstrijdpaarden.

Emmer van 1,5 kg.

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen