Horse Master Best Hoof

€52,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Horse Master Best Hoof is een complete formule met aminozuren (lysine, methionine), sporenelementen (zink, koper) en d-biotine. Best Hoof wordt aanbevolen om paarden met beschadigde hoeven te helpen.

Veel paarden kunnen niet presteren vanwege een probleem met of gevoeligheid van de hoeven. Hoewel veel factoren de ontwikkeling van de hoef beïnvloeden, heeft de inname van biotine vele malen zijn waarde bewezen. D-biotine, de enige biologisch actieve vorm, bevat zwavel en maakt deel uit van een co-enzym dat nodig is voor het energiemetabolisme. Betrokken bij het metabolisme van keratinesynthese, is het duidelijk dat het een belangrijke rol speelt in de structuur van de hoeven en de huid. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat suppletie met biotine van 20 mg per dag positieve effecten had op de kwaliteit van de hoorn en de groeisnelheid ervan verhoogde.

Bijgevoegd een maatschepje van 15 g.
Geef het paard 2 maatschepjes Best Hoof per dag gedurende ten minste 60 dagen (of gebruik zoals voorgeschreven door uw dierenarts). Voor een optimaal resultaat is het aan te raden Best Hoof gedurende 8 tot 10 maanden te voeren.

Klik hier voor de samenstelling van dit voedingssupplement.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen