THS Horsecare Weerstand Vitall XXL

€29,95
Beschikbaarheid: In backorder

THS Horsecare Weerstand Vitall XXL is een 100% natuurlijk kruidenmengsel voor paarden die wat extra weerstand nodig hebben.

Weerstand Vitall XXL is speciaal samengesteld voor paarden die een kleine terugval hebben in hun weerstand of conditie. Met name gedurende de wintermaanden, kunnen paarden wel wat extra's gebruiken. Deze gemalen kruidenmix heeft een heerlijke geur en wordt daardoor zeer goed gegeten door het paard. 

THS Weerstand Vitall XXL is een aanvullend diervoeder op basis van kruiden, kruiden en planten zijn met de grootst mogelijke kwaliteit en zorg in dit supplement verwerkt. Weerstand Vitall XXL is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Dit product is verwerkt tot een humane consumptiekwaliteit.

Meng eenmaal per dag een eetlepel Weerstand Vitall XXL met 250 ml kokend water en laat dit afkoelen. Goed doorroeren en toevoegen aan het dagelijkse rantsoen. Niet te gebruiken bij drachtige merries en afgeraden bij paarden met nier- en leverproblemen.

Emmer van 1 kilo.

Let op: kruidenmixen hebben geen dopingvrij claim, dit komt onder andere door mogelijke kruisbesmetting. 

Samenstelling: alsemkruid, alfalfakruid, berekenblad, brandnetelblad, duizendblad, eikenbast, fenegriekzaad, Solidago virgaurea, heermoes, temoe lawak en Rheum palmatum.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen