THS Horsecare Plus Mix

€54,95
Beschikbaarheid: In backorder

THS Horsecare Plus Mix is een 100% natuurlijk kruidenmengsel voor paarden die het lichaam ondersteunt bij een natuurlijke preventie en genezing van mok. 

De kootholte van paarden os tijdens de herfst en de winter vaak een zwakke plek. De natte omstandigheden kunnen irritatie veroorzaken aan de huid, daardoor kunnen bacteriën zich nestelen in de kootholte. Plus Mix ondersteunt het lichaam van het paard op natuurlijke wijze. 

THS Plus Mix is een aanvullend diervoeder op basis van kruiden, kruiden en planten zijn met de grootst mogelijke kwaliteit en zorg in dit supplement verwerkt. Plus Mix is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Dit product is verwerkt tot een humane consumptiekwaliteit. 

Meng tweemaal daags twee eetlepels THS Plus Mix met 250 tot 500 ml gekookt water. Meng het afgekoelde water inclusief de kruiden door brok of muesli en voer dit direct aan het paard. Verlaag na 14 dagen de dosering naar eenmaal daags twee eetlepels. Niet te gebruiken bij drachtige merries en afgeraden bij paarden met nier- en leverproblemen.

Emmer van 750 gram.

Let op: kruidenmixen hebben geen dopingvrij claim, dit komt onder andere door mogelijke kruisbesmetting. 

Samenstelling: symphytum officinale, eikenbast en fenegriek

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen