THS Horsecare Detoxy Totall XXL

€54,95
Beschikbaarheid: In backorder

THS Horsecare Detoxy Totall XXL is een 100% natuurlijk kruidenmengsel voor paarden met een verminderde weerstand, een blessure of na een topinspanning als detox voor het herstel van spieren en pezen.

Detoxy Totall XXL ondersteunt de afvoer van afvalstoffen. De kruiden in deze mix konden paarden vroeger in een originele kruidenwede naar behoefte opnemen, maar vanwege het huidige weidebeheer komen deze niet of nauwelijks meer voor. 

THS Detoxy Total XXL is een aanvullend diervoeder op basis van kruiden, veel soorten kruiden en planten zijn met de grootst mogelijke kwaliteit en zorg in dit supplement verwerkt. Detoxy Totall XXL is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaakstoffen en kleurstoffen. Dit product is verwerkt tot een humane consumptiekwaliteit. 

Meng twee maal daags twee eetlepels Detoxy Totall XXL met 250 ml gekookt water en laat intrekken. Meng de afgekoelde dosering inclusief de kruiden door een hoeveelheid brok of muesli en voer direct. Verlaag na 14 dagen uw dosering dan naar 1 maal daags 2 eetlepels. Niet te gebruiken bij drachtige merries en afgeraden bij paarden met nier- en leverproblemen.

Emmer van 750 gram.

Let op: kruidenmixen hebben geen dopingvrij claim, dit komt onder andere door mogelijke kruisbesmetting. 

Samenstelling: groene thee, brandnetel, lemongras, kruizemunt, orangeschil, rozenbottel, gember, braamblad, mariadistelzaad en paardebloemwortel

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen